Колишні сусіди вбили: Під Рівним зниклого навесні чоловіка знайшли заритим біля власного будинку (фото)

Тіло зниклого знайшли закопаним на кукурудзяному полі.

У Рівному знайшли тіло чоловіка, який зник ще навесні. Про це повідомляє "Радіо Трек", передають Патріоти України.

Тіло зниклого знайшли закопаним на кукурудзяному полі, неподалік гаражного кооперативу, де в одному з приміщень останнім часом жив житель села Бармаки Ігнатій Кирильчук.

Правоохоронці вже встановили осіб, причетних до злочину. Про це повідомив сьогодні, 8 липня, на брифінгу в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. Ними виявилися двоє рідних братів 30-річний мешканець села Гориньград, 37-річний мешканець, а також 28-річна співмешканка останнього.

"Попередньо встановлено, що орієнтовно 23 травня двоє чоловіків задушили загиблого мотузкою і, зв'язавши руки і ноги, закопали в полі в 100 метрах від місця тимчасового проживання 79-річного чоловіка. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза. Первісна версія, що зникнення чоловіка пов'язане з судовими суперечками щодо майнових прав на гаражний кооператив, де він був співвласником, не знайшла свого підтвердження. Конфлікт виник на ґрунті особистих неприязних відносин, оскільки співмешканців, які раніше тимчасового проживали на території гаражного кооперативу у 79-річного чоловіка, останній виселив через зловживання спиртними напоями", - розповів він.

Ігнатій Кирильчук

Крім того, поліцейські провели обшуки за місцем проживання ймовірних підозрюваних та вилучили мобільний телефон загиблого, а також іншу інформацію.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...