Колишня дружина Алена Делона: Померла відома французька акторка

Перший спільний фільм Наталі та Алена - "Самурай" - мав великий успіх.

У четвер, 21 січня, у Парижі померла ексдружина французького актора Алена Делона, артистка і режисерка Наталі Делон. Їй було 79 років. Про трагедію повідомив син знаменитості Ентоні на своїй сторінці в Instagram. За його словами, жінка померла від раку, інформують Патріоти України.

Що відомо про Наталі Делон

Французька акторка і режисерка. Єдина дружина Алена Делона. Вони мають сина Ентоні. Наталі Делон прийшла в кінематограф завдяки своєму чоловікові, з яким перебувала у шлюбі впродовж 1964-1968 років.

Ален Делон зі своєю дружиною Наталі

Їхній перший спільний фільм "Самурай" мав великий успіх. Після розлучення Наталі продовжувала працювати з іншими відомими режисерами. Пізніше зайнялася режисурою і писала сценарії.

Який вигляд мала Наталі Делон

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...