Колишня киянка шокувала "великоруських фанів": Любов Успенська перейшла на українську мову

66-річна російська співачка Любов Успенська несподівано для всіх заговорила українською мовою. На своїй сторінці в "Інстаграм" артистка похвалилася результатами свого схуднення і підписала публікацію українською, передають Патріоти України.

"Дивлюсь я на небо та думку гадаю ...," - підписала вона публікацію. Для фото Любов Успенська розташувалася на столі в яскравому жовтому платті. За допомогою "фотошопу" на знімку додано зоряне небо. Фоловерам артистки припала до душі така публікація.

"Чарівна українська мова, гарні слова", - пише прихильниця. "Красивое фото, и очень красивая женщина, издали сразу видна. Настоящая артистка!" - додала інша. "Чому я не сокіл, чому не літаю... Люба, Вы шикарная женщина. Давайте уже концерт в Киеве! Украинцы соскучились по Вам!" - коментує фанатка.



Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...