Колишній АТОшник із Черкащини: У Києві зарізали чоловіка (фото)

Ще ввечері чоловіка місцеві жителі бачили живим, а вранці знайшли тіло.

Чоловік, якого знайшли з ножовим пораненням на Троєщині в Києві, був родом із Черкаської області, повідомляють Патріоти України.

Як розповіли кореспонденту на місці злочину, він нібито був колишнім АТОвцем, можливий вік – 36 років. "Щодня приносив здавати вторсировину і багато пив. Учора (9 листопада. – Ред.) його бачили на місці смерті, випивав у компанії, а вже сьогодні близько 7 знайшли тіло з ножовим пораненням", – зазначили місцеві жителі.


Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...