Колишній чемпіон світу оцінив свої шанси у вуличній бійці з Усиком

Олександр Усик та Карл Фроч (Фото:Колаж NV)Ексчемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч розповів, що він не хотів би битися на рингу проти титулованого українського боксера у суперважкій вазі Олександра Усика, але, на його думку, він має шанси у вуличній бійці, передають Патріоти України.

«Я стояв поруч з Олександром Усиком, і він приблизно 6 футів 3 дюймів. Я дивлюся на нього і думаю: «Так, я уявляю свої шанси». Не на боксерському рингу, а у вуличній бійці. «Він, мабуть, завалив би мене. Але я хочу сказати, що коли я оцінюю когось, я думаю: «Так, я можу спробувати тут, схопити його, та «прокатати по бруківці», наприклад», — наводить слова Фроча talkSPORT.

Зазначимо, що 46-річний британець Карл Фроч свого часу був чемпіон світу за версіями WBC, IBF, WBA у другій середній вазі. А також вигравав бронзу на чемпіонаті світу серед аматорів.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...