Команда дограла вже без нього: Український футболіст отримав важку травму в матчі УПЛ (відео)

У рамках 23-го туру української Прем'єр-ліги Минай програв вдома Поліссю з рахунком — 2:3. На 72-й хвилині гри у нападник житомирської команди Пилип Будківський та гравець господарів поля Дмитро Піддубний зіткнулись головами в повітрі під час боротьби за м’яч, повідомляють Патріоти України.

Найбільше постраждав Будківський. Медики Полісся довго не могли зупинити кровотечу на голові лідера команди. Зрештою, довелось його відправити до лікарні для більш широкого обстеження.

Водночас Полісся дограло цей матч у меншості, оскільки вже всі можливі заміни гості використали, але навіть це не завадило їм перемогти на виїзді. За інформацією Sport.ua, попередній діагноз Пилипа Будківського — пошкодження носа. Однак наскільки серйозною є отримана травма — забій, тріщина чи перелом — наразі невідомо. Зазначимо, що в цьому сезоні за Полісся Пилип Будківський провів 18 ігор та забив 5 голів.

Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: Що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми

четвер, 16 травень 2024, 16:56

В Україні триває воєнний стан і загальна мобілізація. Нині українські військкомати готуються перейти до єдиної електронної бази – кожному чоловікові віком 18-60 років присвоять електронний код. ТСН.ua поясняє, навіщо цей код потрібен. VIN-код — це іден...

В Одесі люди в формі виволокли чоловіка з автобуса: У ТЦК заявили, що розбираються

четвер, 16 травень 2024, 16:50

У мережі з'явилося відео, як в Одесі люди у військовій формі силоміць виволокли чоловіка з автобуса. У ТЦК заявили, що з відеозапису неможливо встановити причину конфлікту і тому почали службову перевірку. Дослівно ТЦК: "Стосовно інциденту, який стався...