Команда Реброва не розчарувала: Україна виграла в Ісландії у вирішальному матчі за путівку на Євро-2024

Збірна України вийшла на Євро-2024

Команда, яку тренує Сергій Ребров, буде змагатися влітку цього року за головний трофей чемпіонату.

Збірна України перемогла команду Ісландії у фінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024. Поєдинок на стадіоні Тарчинський Арена Вроцлав у польському Вроцлаві завершився з рахунком 2:1.

На 30 хвилині Гудмундссон забив гол у ворота української команди. За 9 хвилин Яремчук забив гол Ісландії, однак арбітр скасував його через офсайд.

На 54 хвилині Циганков забив ще один гол, зрівнявши рахунок.

На 84-й хвилині українська збірна забила переможний м'яч. Михайло Мудрик отримав передачу від Судакова та з-за меж штрафного у дотик низом поцілив у дальній кут.

Таким чином, збірна України отримала путівку до фінального турніру Євро-2024, де зіграє у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині.



Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...