Командна солідарність: Луческу схопив лопату та власноруч прибирав сніг з поля перед матчем "Динамо" (відео)

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу перед матчем чемпіонату України взявся власноруч прибирати лопатою сніг з поля. Про це повідомляє "Динамо", передають Патріоти України.

За словами 75-річного тренера, перед матчем проти "Олімпіка" він побачив засніжений шматочок поля і вирішив його прибрати. "На стадіоні я з Олегом Гусєвим говорив з приводу погоди. За весь мій час в Україні не було ще таких складних умов. Правда, ми тренувалися в таких умовах, але не грали. Було важко, але такий графік і підготовка збірної змушують грати зараз. Прибирав сніг? Для гравців важливо, щоб поле було чистим. Тому я побачив цей шматочок засніжений і взявся прибирати. І змусив інших, хто поруч був, допомогти. І Гусєв, і інші схопили лопати", - розповів Луческу.

Матч між киянами та "Олімпіком" відбувся на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського та завершився перемогою столичного клубу з рахунком 3:1.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...