Командування кинуло їх напризволяще: Окупанти рятуються від затоплення у Херсонській області на вкрадених синьо-жовтих байдарках (відео)

Через знищення РФ дамби Каховської ГЕС російським окупантам, які утримували позиції на лівому березі Дніпра у Херсонській області, довелося рятуватися від затоплення на байдарках. Про це свідчить відео з українського розвідувального безпілотника, передають Патріоти України.

При цьому самі байдарки, вкрадені російськими мародерами у місцевих жителів, виявилися жовтого та синього кольорів, внаслідок чого утворювали «прапор» України.

Тим же, кому не пощастило заволодіти якимось плавзасобом, довелося вибиратися своїм ходом по пояс у воді, або й зовсім чекати на евакуацію, сидячи на деревах.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...