Командир кіборгів очолив десант ЗСУ: З'явилися фото і біографія бойового генерала

Міністр оборони Степан Полторак оголосив про призначення Євгена Мойсюка новим керівником Десантно-штурмових військ ЗСУ. Про призначення міністр написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Мойсюк зайняв посаду Михайла Забродського, який був обраний в український парламент. "Мойсюк неодноразово виявляв героїзм і мужність під час захисту територіальної цілісності України, тому переконаний - його досвід дозволить розвивати та зміцнювати потенціал Десантно-штурмових військ. Бажаю витримки, сил і мудрості у прийнятті рішень!" - написав глава Міноборони.

У 2004-2005 роках Мойсюк проходив службу в складі українського миротворчого контингенту в Іраку, з 2008 по 2009 рік воював в Косово. У березні 2014 року його керував перекиданням Дніпропетровської повітряно-десантної бригади, яку в Волноваському районі зустріли проросійські бойовики. З грудня 2014 року керував обороною Донецького аеропорту.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...