Комаровський сказав, коли закінчиться карантин в Україні

Карантин в Україні можуть скасувати після 28 днів без нових випадків захворювання, проте велику роль зіграє те, як вчинять європейські країни. Таку заяву зробив відомий лікар Євген Комаровський в інтерв'ю Аллі Клименко. Відео з'явилося на його каналі в YouTube, передають Патріоти України.

"Підхід до карантину в країнах буде різним. Наша країнавона дуже залежна, на жаль, і наші політики постійно озираються на європейців. Коли вони знімуть, тоді наші скажуть: "Ми теж не гірше, давайте скасуємо". Ось росіянивони самі по собі, що вони будуть робити, ніхто не знає", – почав він.

За словами Комаровського, медична наука говорить про те, що карантин можна спокійно знімати тоді, коли 28 днів немає нових випадків захворювання.

"Сенс карантину в чому? Увірвалася на територію країни нова хвороба. Нею потенційно можна захворіти. І, швидше за все, всі жителі країни з цим вірусом зустрінуться. Всі ми зустрінемося. 95% навіть не помітять цієї зустрічі, але 5%захворіють. Якщо карантину не буде, то ці 5% захворіють одночасно. Якщо буде карантинці 100 тисяч будуть хворіти поступово по 2-3 тисячі. І тоді у системи охорони здоров'я буде можливість їм допомогти", – резюмував він.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...