Комік Юрій Ткач поділився враженнями від поїздок на фронт та розповів про зворушливе прохання бійця (відео)

Юрій Ткач

Зірка Кварталу 95 Юрій Ткач, який нерідко приїжджає з іншими артистами на передові позиції, щоб розважити наших героїв, розповів у програмі ЖВЛ про пам'ятне прохання бійця ЗСУ.

Так під час останнього візиту військовослужбовець попросив артиста передати подарунок його синові – новеньку гітару, оскільки сам не може це зробити, бо воює з російськими загарбниками.

"Каже: "Можеш купити гітару? Я тобі гроші віддам. Мені для сина. Він пішов на гітару". Ми через два-три дні знайшли гітару малому, відправили її. Зрозуміло, що грошей ніхто не братиме, але для нього це було... Він залізний чоловік і каже: "Я прямий, розплакався, величезне тобі спасибі". Тому що він же не може звідти виїхати, а ми змогли ще й так допомогти. Це дуже круто", – розповів актор.

При цьому Юрій Ткач зізнався, що після поїздок на фронт, крім почуття щастя, у ньому прокидається злість, адже він бачить, що окупанти зробили з українськими містами.

"Дуже важко з цим впоратись іноді, тому що це щем у горлі, це клубок такої злості та ненависті до тих подій, до тих уготованих, які це роблять. Я живу з цим щодня, я впевнений, що всі українці живуть із цим щемом", – підсумував артист.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...