Компанія спонсорує вбивства українських дітей: Українці пікетують "Ашан", той відмовився йти з Росії

У Україні пікетують мережу супермаркетів "Ашан". Серія акцій пройшла 29 березня у Львові: вони зібралися біля трьох супермаркетів мережі з плакатами та дитячими іграшками. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

У руках городяни тримали плакати, заплямовані червоною фарбою – , вона символізувала кров українців. На плакатах написи – "Ашан ігнорує вбивства". Також учасники пікету облили червоним кетчупом дитячі іграшки, щоб нагадати керівництву компанії про вбивство українських дітей окупантами.

Ашан відмовився йти з російського ринку, незважаючи на війну, яку влаштувала Росія. "Сидіти на 2 стільцях під час війни і робити бізнес на крові – є не морально. "Ашан" не контролює, куди він віддає свої податки, сплачуючи їх щороку понад 150 мільйонів доларів у скарбницю Росії", – каже активістка.

Французька корпорація Auchan налічує близько 30 тис. співробітників, 231 магазинів та електронну комерцію на території країни-агресора.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав до бойкоту низки французьких торгових мереж – за те, що вони продовжують працювати в Росії, незважаючи на розв'язану нею війну проти України. Йдеться про мережі Leroy Merlin, Decathlon, а також Auchan та її іспанську "дочку" Alcampo.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...