Компетентність на грані фантастики: МОН назвало Волинську область Луцькою в опитуванні про стан освіти

Міністерство освіти і науки України випадково назвало Волинську область «Луцькою». Про це розповіло видання lviv.media, опублікувавши у себе відповідний скріншот, передають Патріоти України.

Як повідомляється, опитування МОН, запущене 27 серпня, було покликане визначити рівень задоволеності населення якістю освіти в країні. «Під час опитування батькам, школярам, педагогам і студентам пропонують поділитися думкою щодо проблем у системі освіти, які потребують першочергового вирішення, а також оцінити, наскільки вони задоволені якістю навчання», — йдеться у повідомленні.

Розпочалося опитування із запитання про місце проживання респондента, для відповіді на яке було запропоновано список регіонів, одним з яких і виявилася «Луцька область».

Незабаром помилку було помічено, після чого її оперативно виправили. Очевидно, що її причиною стало те, що Волинь є одним із трьох регіонів країни, назва якого не відповідає назві обласного центру (Луцьк). Два інших — це Закарпаття (Ужгород) та Кіровоградська області (Кропивницький).

В Україні готуються суттєво змінювати курс долара: Чого очікувати до кінця серпня

середа, 28 серпень 2024, 16:56

На поточному робочому тижні (закінчується 30 серпня) в українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара. За прогнозами, він перебуватиме в межах від 40,8 до 41,85 грн, тоді як увечері 27 серпня вони купують валюту в середньому по 41...

Ще один удар! Військовий збір в Україні буде інший: Як зміняться податки від 1 вересня

середа, 28 серпень 2024, 16:50

Українці можуть зіткнутися зі збільшенням податків, зокрема зі зростанням військового збору. Плани щодо підвищення військового збору для фізичних осіб-підприємців залишаться без змін. Про це пише видання "24 Канал", передають Патріоти України. Для фізи...