Кому - ліки, кому - горілка: Росіянин на охопленому коронавірусом судні поблизу Японії влаштував "бунт"

Стиліст Аркадій Булгатов, який опинився в числі пасажирів круїзного лайнера Diamond Princess, розкрив суворі умови утримання на зараженому коронавірусом судні, яке в даний час стоїть на карантині біля берегів Японії, передають Патріоти України.

За його словами, відразу після того, як лайнер був ізольований, на борту почалися перебої з продовольством. "Воду взагалі не давали, тільки після скандалу її принесли", - розповів він.

Згодом ситуація була стабілізована. Крім того, головною проблемою на борту Булгатов назвав ситуацію з алкогольними напоями. "Ми не встигли закупитися на зупинці спиртним, і тепер нам сказали, що алкоголь ми можемо замовляти, але ціни - 24 долари за 30 мілілітрів віскі. І ось зараз, за останніми даними, на кораблі він закінчився взагалі", - поскаржився турист.

Проблеми виникли не тільки у Булгатова, сусіди з іншої палуби від відчаю вивісили в вікно простирадло з написом SOS, I need a Corona beer ( "SOS, ми дуже хочемо пиво" Корона ").

Крім того на судні виникла проблема з ліками, їх не вистачає, але вчора повинні були підвезти. Співрозмовник видання також розповів, що пасажири не виходять зі своїх кают - туди ж їм приносять їжу, а недавно почали роздавати гральні карти. Також на борту з перебоями працює інтернет.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...