Кому не їсти смаженого та звернути увагу на нерви: Гороскоп хвороб для всіх знаків Зодіаку на 11-17 січня

Патріоти України пропонують дізнатися, на які недуги, з точки зору астрологів, можна захворіти і як їх лікувати, а також профілактикою яких хвороб потрібно займатися цього тижня — з 11 по 17 січня 2021 року.

Овнам (21.03 — 20.04), Левам (23.07 — 21.08), Терезам (24.09 — 23.10) та Рибам (19.02 — 20.03) в першій половині тижня необхідно бути максимально уважним до свого здоров'я — воно може піднести неприємні сюрпризи у вигляді різних нездужань: перепадів тиску, головного болю, мігрені, нудоти, запаморочення і загальної слабкості. У боротьбі з цими недугами можна застосовувати тільки ті ліки, які прописав лікар — від самолікування необхідно відмовитися категорично.
У другій половині тижня представникам знака рекомендується внести правки в свій раціон: з нього потрібно видалити жирну, смажену і важку їжу, замінивши її максимально корисними овочами і фруктами. В іншому випадку доведеться зіткнутися з цілим букетом захворювань, включаючи серцево-судинні, а також пов'язаних із шлунково-кишковим трактом.
Тельці (21.04 — 21.05), Близнята (22.05 — 21.06), Діви (22.08 — 23.09) та Водолії (21.01 — 18.02) — особливо ті з них, кого вирізняє неврівноваженість нервової системи — на початку тижня можуть відчути серйозний тиск на психіку: вірогідні плаксивість, напади паніки, істерики і навіть галюцинації. Необхідно як мінімум зберігати спокій зусиллям волі, а як максимум — приймати заспокійливі препарати, які призначить лікар. Від відвідування стоматолога в ці дні краще відмовитися.
Ближче до фіналу тижня через велику ймовірність харчових отруєнь необхідно стежити за якістю і свіжістю харчових продуктів, не перевищувати дозування ліків і звести до мінімуму вживання алкогольних напоїв.
Ракам (22.06 — 22.07), Скорпіонам (24.10 — 22.11), Стрільцям (23.11 -21.12) і Козорогам (22.12 — 20.01) в першій половині тижня необхідно бути готовим до загострення хронічних захворювань. Саме час згадати про розпорядження свого лікаря — необхідні медичні препарати, дієту, лікувальну фізкультуру та прогулянки на свіжому повітрі. Як би вам не рекламували гомеопатичні засоби, не варто прописувати їх собі самостійно — краще порадитися зі своїм лікарем.

У другій половині тижня представникам знаків необхідно вжити заходів, спрямованих на очищення організму від шлаків і токсинів: хороший результат дадуть лікувальне голодування, піст і дієти, зокрема й детокс. Це також хороший час для того, щоб пройти — чи хоча б почати — медичне обстеження. Чи вдасться "зловити" якісь недуги на ранній стадії, що вселятиме упевненість у можливості швидко і безболісно їх подолати, або ж переконатися в своєму повному і беззастережному здоров'ї.

Джерело: ТСН.ua

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...