"Кому потрібен твій лайно-альбом?": Ані Лорак вирішила "поділитися почуттями", але щось пішло не так

Опальна співачка Ані Лорак поділилася з шанувальниками новим фото і підписала його рядками зі своєї нової пісні, але вони не оцінили порив знаменитості і послали її, передають Патріоти України.

Так, Лорак постала на новому фото в студії звукозапису. На ній були футболка, штани і шапка. Помітно, що зірка скористалася фотошопом.

"Адже ти ж знаєш, все пройде. Пройде наскрізь мене суцільна лінія. А серце знову оживе. А серце сильне - сталева лілія", - підписала знімок Кароліна.

Користувачі емрежі написали їй в коментарях, що не чекають виходу її нової пісні, та й сама вона - небажаний артист.

Реакція мережі на пост Лорак

  • "Ні, не чекаємо. Або як там у вас кажуть: "Більше ніколи""
  • "А на передову слабо приїхати?"
  • "Батьківщину зовсім забула?"
  • "Кому потрібен твій лайно-альбом? Що саме буде через пісні донесено? Любов до рідної землі, патріотизм, жертовність, любов до людей? Сумніваюся! Чергове виття про "ти мене кинув, я тебе любила". Примітивна, російська, масова, прости господи, культура"

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

Довгий час співачка мовчала про війну в рідній Україні і продовжувала працювати в РФ. Після Нового року вона викотила пост, де розповіла, що чула звуки вибухів у Києві, спілкуючись з братом телефоном.

Після цього вона анонсувала благодійний концерт, на якому збирала гроші людям, які втратили свої будинки. Їхню національність вона не вказала.

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...