Кому у 2021 році не можна ризикувати: Астролог назвала дати народження

Російський астролог Василина Володіна склала гороскоп на 2021 та попередила, що протягом року ризик протипоказаний людям, які народилися з 1986 до 1989 року включно. Людям, народженим у цей період, загрожують великі грошові проблеми, публікує прогноз експерта slovofraza.com, передають Патріоти України.

Володіна додала, що деяким людям наступного року світять великі зміни. "...Всі, хто народився наприкінці січня, на початку лютого, наприкінці квітня та на початку травня, наприкінці липня та на початку серпня, наприкінці жовтня та початку листопада, можуть очікувати на великі життєві зміни", – поділилася астролог.

Раніше Василина Володіна повідомила, що є найголовніша порада на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку потрібно намагатися хапатися за будь-які можливості. Астролог підкреслила, що у прийдешньому році не можна втрачати шанс, який дозволить поліпшити життя.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...