Кому війна, а кому вигода: У Києві на Подолі "під шумок" знесли історичну будівлю (фото)

Під шумок війни у Києві активізувалися мародери-забудовники. За словами депутатки Київської міської ради Ксенії Семенової, вони взялися руйнувати культурну спадщину. Про це Семенова написала на своїй сторінці у Facebook й показала зруйновану будівлю 1902 року на Подолі. Це поліцейська дільниця Плоского участка, передають Патріоти України.

Будівля розташована в Центральному історичному ареалі, в межах пам’ятки місцевого значення "Історичний ландшафт київських гір та долини р. Дніпро". Погодження Департаменту охорони культурної спадщини КМДА та Мінкульту у забудовника відсутні.

"Це не місце влучання ракети і не результат роботи рашистської ДРГ. Це, так би мовити "дружній вогонь". Під шумок війни у Києві активізувалися мародери. Деякі забудовники вирішили, що вже їм нічого не загрожує, і взялися руйнувати культурну спадщину".

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...