Кому з українців відмовлять у виїзді за кордон від 17 липня: Прикордонники дали пояснення

Від 17 липня військовозобов’язаним не можна буде виїхати за кордон без військового квитка. За відсутності цього документа прикордонники відмовлять у виїзді. Про це повідомила Держприкордонслужба, передають Патріоти України.

"Від 17 липня наявність військово-облікового документа піл час перетину кордону стосуватиметься всіх чоловіків у віці від 18 до 60 років", – йдеться в повідомленні.

Прикордонники нагадали, що, згідно з законом України № 3633-IX, до 16 липня громадяни мають стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані.

"Починаючи від 00:00 17 липня під час перетину державного кордону України на виїзд прикордонники перевірятимуть в усіх громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років військово-облікові документи", – наголосила Держприкордонслужба. У разі відсутності таких документів у перетині державного кордону на виїзд з України буде відмовлено.

"Він виграв лише 8-й, 9-й і 10-й раунди": Ф’юрі назвав власний рахунок першого поєдинку з Усиком

субота, 5 жовтень 2024, 19:14

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф’юрі висловив думку, що мав впевнено перемогти Олександра Усика за очками у травневому поєдинку, передають Патріоти України. Британець вважає, що виграв 9 раундів з 12, тож рахунок мав би бути 116:111 на ...

Що ховається всередині Місяця: Науковці зробили дивовижне відкриття щодо основи найближчої планети

субота, 5 жовтень 2024, 18:43

Вчені, після вивчення мінливої форми і гравітації Місяця, дійшли висновку, що між мантією Місяця і ядром супутника Землі знаходиться частково розплавлений шар гірської породи. . Астрономи провели аналіз нових даних, отриманих з орбітальних космічних а...