Комунальники не хочуть прибирати: У Кирилівці туристам заборонили виносити медуз на берег, кажуть, проблема минеться сама... коли настануть холоди (відео)

Такий "бізнес по-українські" не аби як дратує відпочивальників. Мало того, що море малопридатне для відпочинку, так ще люди котрі живуть за рахунок туристів заважають зробити воду трохи чистіше від отруйних створінь

У Кирилівці (Запорізька область) орендарі деяких пляжів наполягають, щоб туристи не витягувати медуз на берег, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Ріа-Мелітополь".

Зокрема, йдеться про косу Пересип. Орендарі пляжів заявляють, що течія забере медуз назад, і море таким способом очиститься саме.

Окрім того, відповідний метод може бути ефективним – під час шторму медуз відносить у море. Однак це станеться скоріш за все вже восени, колидіти підуть по школах і абсолютна більшість туристів роз'їдеться по домівках.

На більшості баз відпочинку встановлюють сітки навколо пляжу, однак конструкція втрачає сенс, як тільки починається шторм. Сітку просто викидає на берег.

Нагадаємо, цього року туристи масово скаржаться на відпочинок в Україні. Курортний сезон зривали нашестя медуз, неякісний сервіс, комарі, змії, а на пляжах - сміття.

У Бердянську люди не можуть купатися в морі через нашестя медуз. У розпал курортного сезону медузи заполонили Азовське море поруч з бердянськими пляжами. Туристи можуть безпечно плавати тільки на надувних матрацах.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...