Комусь і корова дорожче дружини: Росіянин вдягнув скотину у "міхові ліфчики" (відео)

У Росії в Оймяконі, найхолоднішому населеному пункті на Землі, живе Микола Атласов. Йому 70 років, і у нього в господарстві п'ять корів. Щоб корівкам було комфортно виходити на водопій взимку, він зробив для кожної хутряні бюстгальтери. Ними він захищає вим'я корів від обмороження, повідомляють Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

«Я охотник. У моей семьи есть пять коров. Зимой они живут в сарае, но каждый день мы выводим их на улицу, чтобы они попили воды. Выходят они, даже когда температура на улице -60 °C», — розповів Атласов.

Коров'ячі бюстгальтери зшиті з тканини і заячих шкурок або шматків старих мутонових пальто. Зазвичай для цих цілей найзручніше використовувати капюшони. На тілі вони кріпляться трьома ременями: два проходять поперек тіла, ще один - під хвостом. Такий бюстгальтер захищає ніжну шкіру вимені від обмороження, а також, за словами місцевих жителів, допомагає зберегти молоко.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...