Комусь може дуже пощастити: У Мексиці розкішну нерухомість наркобаронів розіграють у лотерею

Влада Мексики має намір організувати лотерею, на якій буде розіграна елітарна нерухомість найбільших наркобаронів. Як повідомляє BBC, розіграно буде, зокрема, будинок у місті Кульякан, де в 2014 році Мексиканські силовики намагалися затримати сумнозвісного наркоторговця Хоакіна "Ель Чапо" Гузмана. Тоді він втік від правоохоронців через зливовий стік, передають Патріоти України.

Проте злочинець був пізніше спійманий і зараз відбуває довічний термін в американській в'язниці. На суді свідки розповідали, що він поховав людину живцем, а також накачував наркотиками і ґвалтував неповнолітніх дівчат. Будинок Гузмана з двома спальнями оцінюють в 184 тисячі доларів. Він буде розіграний на урядовій лотереї 15 вересня, перед Днем незалежності Мексики.

У лотереї також буде розігруватися особняк одного із засновників наркокартеля Хуареса Амажо Каррільо. Нерухомість оцінюють приблизно в 3,8 мільйона доларів. Всього буде розіграно 22 об'єкти нерухомості загальною вартістю в 12,5 мільйонів доларів.

Президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор розраховує, що так можна буде повернути награбоване мексиканському народу. Виручені на лотереї кошти планується направити на закупівлю вакцин від коронавірусу.

За інформацією marketresearchtelecast.com, вартість квитка для участі в лотереї складе 250 песо (близько 12 доларів). У 2020 році уряд Мексики вже влаштовував подібну лотерею. На ній можна було виграти навіть президентський літак Boeing 787 Dreamliner.

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...