Комусь на руку? У Вінницькій області простоюють комфортабельні гуртожитки для військових через непідключену каналізацію

У Вінницькій області другий рік простоюють нові казарми-гуртожитки для українських військовослужбовців. Про це повідомив волонтер Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

За його словами, будівлі казарм повністю побудовані, при цьому всередині встановлені необхідні меблі та обладнання. Бірюков зазначає, що повноцінне завершення будівництва мало відбутися в 2019 році. На той момент необхідно було заплатити близько мільйона гривень за підключення казарм до каналізації.

“Грошей не дали і все так і завмерло. Ось саме так ці будівлі і коштують ці два роки, 250 цілком собі комфортабельних ліжок для солдатів”, – пише він.

Разом з тим волонтер звернув увагу на те, що жоден з 7 заступників Міністра оборони Андрія Тарана не стурбований даним питанням.

  • Програма будівництва житла для 23 тисяч військовослужбовців була ініційована керівництвом країни і Міністерства оборони ще у вересні 2017 року. Вона передбачала створення 184 комфортабельних казарм-гуртожитків, причому 91 повинні були здати ще в 2017 році, решта 93 – в 2018-му.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...