"Комусь тунець, комусь окоп": Журналістка звинуватила ексгравця збірної України в піарі на війні

Колишня ведуча спортивних програм Третій тайм та Інший футбол Анна Тесленко, більш відома як Ахава, заявила, що ексфутболіст збірної України Олександр Алієв піариться на війні, передають Патріоти України.

На думку Тесленко, Алієв, який на початку повномасштабного вторгнення РФ вступив у тероборону Києва, не був у зоні бойових дій. «Днями він гордо запостив, що він десь у зоні бойових дій. Але це смішно виглядає. До цього він смажив філе тунця або восьминога вдома, а тут він хоче показати, що активно воює. Я не уявляю, як на це справжні бійці реагують… Комусь тунець, комусь окоп.

Моє коло друзів майже все воює. Багато хто гине. Який вигляд має війна, я знаю. І який вигляд мають очі, які бачать війну, я знаю. І це точно не так, як у Алієва в Інстаграмі", — цитує Тесленка Tribuna.com.

Додамо, що під час виступів Алієва за київське Динамо між ним та Тесленко стався конфлікт, коли футболіст обматюкав журналістку.

Бій-реванш Усік – Ф'юрі: Саудіти узгодили остаточну дату найочікуванішої поді професійного боксу

неділя, 18 серпень 2024, 18:07

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик цьогоріч вдруге вийде в ринг проти британського боксера Тайсона Ф'юрі. Про це заявив очільник Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх, інформують Патріоти Укр...

"П**да Іванівна, зараз ти вийдеш": Данилко поставив на місце фанатку у Дніпрі (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 16:58

Андрій Данилко відреагував на неналежну поведінку фанатки, жартуючи в стилі Вєрки Сердючки, повідомляють Патріоти України. «Катьонок ти нажралася, так? Вас зараз виведуть, якщо ти будеш матюкатися. П**да Іванівна, зараз ти вийдеш, так негарно, зрозуміл...