Конфлікт групи молодиків із поліцією: У центрі Києва прогримів потужний вибух (відео)

Пізніше в поліції повідомили, що це вибухнула світлошумова граната.

Сутички біля стадіону "Динамо" у Києві. Фото: скріншот із відео.

У Києві вранці 20 грудня біля стадіону "Динамо", де відбулися короткі сутички поліції з групою молодиків, раптово пролунав вибух. Це трапилося приблизно о 9:30 ранку, передають Патріоти України.

"Зо два десятки молодих людей вступили у конфлікт із поліцейськими. Під час зіткнень прогримів вибух, після чого група молодиків втекла. Поліція за ними погналася, але потім вирішила не переслідувати", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті вибуху ніхто не постраждав. А правоохоронцям вдалося затримати лише одного з активістів. Пізніше в поліції повідомили, що це вибухнула світлошумова граната. Щоправда, з якого саме боку її кинули – там не уточнили. Водночас додали, що "швидкі" перебувають на місці "про всяк випадок".

В Підмосков'ї чергова потужна пожежа (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 16:17

Підприємство з виробництва пластикових труб загорілось у місті Раменське під Москвою. Площа пожежі складає 2000 квадратних метрів. Про це повідомляє російський провладний Telegram-канал Mash у вівторок, 30 квітня. . Інші російські ЗМІ уточнують, що м...

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...