Конфлікт на полюванні - дуже зручно: У вбивстві адвоката у справі Вороненкова помітили дивний момент

Святослав Пархоменко був захисником підозрюваного у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова харків'янина Олександра Лося.

В Україні бурхливо відреагували на вбивство адвоката Святослава Пархоменка, якого 10 листопада застрелили в лісі на Житомирщині, передають Патріоти України.

Він був захисником підозрюваного у вбивстві ексдепутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова харків'янина Олександра Лося. Багато користувачів зв'язали смерть юриста саме з цією справою.

"Конфлікт на полюванні... Досить дивна ситуація, знаючи Святослава. І, звичайно, полювання – досить зручна ситуація", – написав у коментарях до Facebook-посту про смерть Пархоменка адвокат Владислав Добош, який також захищає підозрюваних у вбивстві Вороненкова. Він також написав: "Обережність не допоможе, якщо тобою зацікавилися! Питання тільки часу".

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук на сторінці в Facebook також відреагував на те, що трапилося. "Схоже, замовники вбивства з РФ зачищають свідків і всіх причетних", – вважає він.

"Який жах!" "ФСБ не дрімає", – пишуть у соцмережах коментатори. Один із користувачів зазначив, що у вівторок о 15:00 має відбутися чергове судове засідання у справі Вороненкова.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...