Конфлікт почався через зауваження: У Києві чоловіки проломили голову пляшкою поліцейському, їм допомагали дружини

У Подільському районі Києва п'яні чоловіки з дружинами напали на поліцейського і вдарили його пляшкою по голові. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

З чого все почалося

На вулиці Світлицького, 26 двоє чоловіків вживали алкогольні напої на лавці біля під'їзду. З ними був їх великий пес без намордника, повідця і нашийника. Повз пса проходила подружня пара з маленьким собакою. Вони зробили нетверезій компанії зауваження, але ті почали агресивно відповідати, тоді пара викликала поліцію.

На поліцію напали

На місце прибули патрульні. Один з поліцейських підійшов до чоловіків, один з них схопив порожню пляшку і вдарив поліцейського. На нього ж накинулися і дружини порушників, які вибігли зі своїх будинків, як тільки побачили поліцейські машини.

Зараз потерпілий поліцейський знаходиться в лікарні. Двоє порушників перебувають у дільниці і відповідатимуть за скоєне за законом.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...