Конфліктував із рейдерами, загинув від удару в спину: Спливли подробиці про вбивство добровольця в Києві

Доброволець і громадський Олександр Мандич, підозрюваних у жорстокому вбивстві якого затримали в Києві, нібито загинув від удару ножем у спину. За словами його знайомих, останнім часом він "займався протидією квартирним аферам і конфліктував із групою рейдерів", передають Патріоти України.

Як відомо, 37-річного чоловіка після побиття викрали з квартири, тільки через чотири дні пошуків його знайшли зарізаним у покинутій канаві на Київщині. Видання нагадало, що учасника Революції Гідності, бійця АТО Олександра Мандича з позивним "Ташкент" троє невідомих осіб у масках викрали з його квартири 24 березня. Водночас наголошується, що нападники не просто сильно побили активіста. Виявилося, що стіни й підлогу його помешкання "були забруднені кров'ю, а на підлозі знайшли вибитий зуб".

"Очевидці публікували фото розгромленої квартири, де меблі й речі були розкидані по кімнатах. Сусід Мандича встиг записати відео викрадення", – йдеться в повідомленні.

Напередодні в поліції заявили, що підозрюваних у викраденні й вбивстві активіста затримали, і вони зізналися у скоєному.

Тоді як знайомі загиблого писали в соцмережі, що останнім часом він "займався протидією квартирним аферам і конфліктував із групою рейдерів", Мандич звертався за допомогою до фахівців і називав багато даних колекторів. З його слів, один із них намагався обманним шляхом відібрати квартиру ветерана АТО. Але в поліції Київської області не прокоментували таку інформацію про загибель Мандича.

Джерело: Обозреватель

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...