Коні бувають різні: Оля Полякова накинулась на противників її розкішного життя

Співачка впевнена, що не кожен із ненависників був би здатним витримати її робочий графік.

Оля Полякова. Фото: соцмережі.

Популярна співачка Оля Полякова, похвалилася розкішною фігурою в купальнику під час відпустки, але нарвалася на критику хейтерів. Хвилю обурення в Мережі викликав невинний пост співачки і відео, як її молодша дочка Аліса катається на гіроскутері, передають Патріоти України.

«В моем детстве, об этом были фильмы-фентези, а сегодня это реальность, какая реальность будет в их будущем?», — написала Полякова під відео.

Здавалося б, звичайне сімейне відео з відпустки, безтурботна дитина розважається. Але це викликало хвилю обурення і звинувачення у надмірній розкоші. «Зажралась», «Знаем, где взять бабло, чтобы люди не бомжовали. Одни жируют другие пиарятся!!! Ганьба», - пишуть хейтери. Оля не стала мовчати і жорстко відповіла на нападки, записавши відео.

«Я выложила видео – экранизацию будущего с гироскутером и моей Алиской. И, знаете, поражаюсь комментам. Люди пишут о том, что я зажралась и все такое. Ребята, чтобы жрать свой хлеб, я даю 250-260 концертов в год. Я работаю практически каждый день. Я не вылажу из машины и аэропортов, я не вижу детей, я работаю 24 часа в сутки. Я содержу огромнейший коллектив, я плачу огромные зарплаты, я плачу большие налоги. Чтобы зарабатывать свои деньги, я пашу как долбанная, гужевая лошадь. И вы бы в моем режиме не выдержали бы и месяца. Это абсолютно точно! Потому что если бы вы выдержали работать так, как я, то вы бы и жили как я. Понимаете? Прекратите считать чужие деньги, начинайте зарабатывать свои!», - емоційно відповіла Полякова.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...