Конкурент Мальдів вступає у гру: Відтепер українці зможуть без віз літати на Сейшели

Україна й Сейшели домовились про взаємне скасування візових вимог строком до 90 днів протягом 180 днів. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів опублікував народний депутат від “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко, зазначають Патріоти України.

“Україна та Сейшели домовились про взаємне скасування візових вимог! Кабмін схвалив відповідну угоду”, — ідеться в дописі.

Варто зазначити, що громадяни України й Республіки Сейшельські острови можуть безвізово в’їхати й перебувати на території країни іншої сторони строком до 90 днів протягом 180 днів.

Фото: Telegram-канал Олексія Гончаренка
Фото: Telegram-канал Олексія Гончаренка

Нагадаємо, натепер немає жодних підстав для скасування безвізового режиму між Україною та Євросоюзом. Зокрема, це підтверджує те, що подібне питання не порушували на саміті Україна-ЄС 12 жовтня.

Раніше з’явилась інформація, що низка країн-учасниць Євросоюзу порушила питання про можливість скасування безвізового режиму для низки країн. Зокрема, до них належить Україна, Молдова, Грузія та країни Західних Балкан.

Згодом в українському МЗС заявили, що українська сторона не отримувала офіційних сигналів від Європейської Комісії про загрозу скасування безвізового режиму з ЄС. Ба більше, у Міністерстві закордонних справ України запевняють, що причин для такого рішення не може бути.


Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...