Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Патріоти України.

Зловмисник пробрався у приміщення через вікно, адже двері були замкнені. Звідти виклав усю консервацію господині, а це чимала кількість – аж 143 банки. Однак вилізти із підвалу тим же шляхом не зміг, адже заблокував собі вихід краденим. Жінка виявила непроханого гостя вдосвіта, коли поралася до господарству.

Чоловіка затримали, нині він перебуває в слідчому ізоляторі. Чому "пішов" на злочин – не пояснює. Втім, навіть за такий злочин наразі йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Згодом у поліції уточнили, що суд задовольнив клопотання слідчого та обрав чоловікові запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави в розмірі 60 560 гривень.

На межі: На ТОТ виник дефіцит медикаментів, а ліки, які з’являються, йдуть на потреби окупантів, - Центр нацспротиву

понеділок, 20 травень 2024, 14:27

В аптеках на тимчасово окупованих територіях України спостерігається дефіцит медичних препаратів. Більшість ліків, які доставляють на окуповані території, йдуть на потреби окупантів, а не для місцевого населення. Про це пише Центр національного спротив...

Українців штрафуватимуть за борги по комуналці: Як можуть покарати

понеділок, 20 травень 2024, 13:56

В Україні повертаються штрафи і пеня за несплату комунальних послуг, примусове стягнення заборгованості та можливість відключення від послуг для боржників, крім тимчасово окупованих територій і зон бойових дій. Боржникам можуть нараховувати пеню до 0,0...