Конструкцію можна змінювати, як у Lego: У Німеччині створюють електромобіль майбутнього (фото, відео)

У Німеччині інженери працюють над електромобілем майбутнього, який дозволить покупцям самим змінювати конструкцію, як тільки вони приїдуть додому, як Lego. Про це пише видання DailyMail.

Електромобіль назвали EBussy EV. Розробляє його німецька компанія Electric Brands. Машина буде випускатися в 10 різних типах кузовів: від кабріолета, універсала, фургона, туристичного автобуса або навіть позашляховика для пересічної місцевості.

У EBussy є цифрові зовнішні дзеркала, керована додатком система зв'язку і зсувне рульове колесо, яке дозволяє водіям керувати транспортним засобом з лівого або правого переднього сидіння - ідеально підходить для поїздок по пересіченій місцевості.

Повний привід при повній зарядці акумулятора допомагає проїхати більше 300 миль (600 кілометрів), а зарядні батареї дуже легко витягуються - з ящика збоку автомобіля.

Поки що є тільки креслення, але eBussy повинен з'явитися в Великобританії вже наступного року за стартовою ціною близько 14 000 фунтів стерлінгів (близько 19 тисяч доларів США).

Автомобіль розробили відповідно до "принципа Lego", що означає, що споживачі можуть зробити перебудову, щоб отримати новий дизайн.

"Незалежно від обраного варіанту шасі, ви можете легко і швидко адаптувати свій eBussy до ваших потреб і так часто, як вам подобається. Вам не потрібні ніякі спеціальні інструменти, вам не потрібно працювати в NASA, просто іноді потрібна допомога, щоб видалити модуль і знову встановити інший ", - розповідають в компанії.

Обидва варіанти шасі мають ряд задніх сидінь, які можна скласти в залежності від того, який з 10 дизайнів забажає клієнт.

Опція "Автобус" включає задню кабіну і модуль багажника відповідно до стандартного мікроавтобусом, що ідеально підходять для дорожніх поїздок для кількох людей. Варіант "Автобус" буде ідеальним для відпочиваючих або для трансферу з аеропорту. "Коробка", тим часом, підійде для невеликих доставок товару з її великим багажником.

"Пікап" має відкриту задню кабіну для спорядження, багажу або домашніх тварин, щоб подихати свіжим повітрям, і поставляється з опцією додавання внутрішніх задніх пасажирських сидінь.

У той час як 'Camper' нагадує традиційний VW campervan, в комплекті з внутрішнім диваном, холодильником, телевізором, плитою, баком з прісною водою і раковиною для тих ретро-поїздок 1970-х років.

Кожна з цих конфігурацій має свою вартість, однак, навіть після покупки будь-якої з модульних конструкцій, споживачі не залишаються з нею назавжди і можуть самі її змінити.

Крім цього всього, eBussy оснащений вбудованими сонячними панелями на даху для збільшення денної дальності до 125 миль. Що також вражає, близько 98 відсотків автомобіля "практично повністю утилізується".

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.