"Контрнаступ ЗСУ почнеться з Ненацька": Росіяни в істериці не можуть знайти на мапі місто, звідки Зеленський "обіцяв" початок стратегічного розгрому окупантів

На хвилі панічних настроїв в державі-агресорі щодо неминучого контрнаступу ЗСУ українці вирішили висміяти росіян за невдалі спроби розібратися в термінах "солов'їної мови"

Росіяни очікують початок контрнаступу з українського міста «Ненацьк». Українці вирішили "допомогти" ворогу відшукати анекдотичний топонім на мапі

Президент України Володимир Зеленський заявив, що контрнаступ ЗСУ почнеться зненацька. Слово, зрозуміле для українців, викликало істерику в росіян та змусило їх шукати, де ж той Ненацьк взагалі знаходиться. Українці не змогли втриматися та створили величезну кількість «фотожаб».

Користувачі мережі створили пояснення для росіян: мовляв, контрнаступ почнеться «не за баром», а «з Ненацька», тому дуже важливо не переплутати. Згадали і про місто-фортецю Бар, щоб окупанти зовсім не заплуталися.

Так українці пожартували на тему того, що окупанти не розуміють значення слів незабаром та зненацька – от і плутають їх з неіснуючими населеними пунктами.

На цьому жарти не скінчилися. Користувачі соцмереж спародіювали офіційні повідомлення представників української влади та розмістили їх в мережі, наче наступ і справді почався з українського містечка Ненацьк, щоб заплутати росіян.

Виявилося, що «контрнаступ ЗСУ» розпочався одразу в декількох «містах»: українці ввічливо направили окупантів в місто Раптово, селище міського типу Бозна та село Куди. Пожартували, що там також «щось відбувається» – загалом, висміяли типові повідомлення в російських пропагандистських пабліках.

Для того, щоб росіяни точно не заплуталися в «населених пунктах» України, користувачі навіть намалювали зрозумілу карту: от тут, мовляв, знаходиться дивовижний Ненацьк.

Також українці здивувалися, що контрнаступ чомусь почався не з Несподіванки.

Росіяни так і не дізналися, де ж той загадковий Ненацьк. Тому вигадливі користувачі навіть створили дорожній вказівник для окупантів, щоб ті легше знайшли Ненацьк.

Пожартували й про реакцію вищого керівництва окупантів: Путін та Шойгу ще довго шукатимуть Ненацьк на українських картах.

Українці вдало висміяли росіян. Соціальні мережі продовжують наповнюватися жартами та мемами, поки ЗСУ вже нищать окупантів у Ненацьку.

Нагадаємо, що 19 квітня мешканці Києва бачили в небі незвичайний спалах. Соцмережі зарясніли мемами про прибульців, допомогу з Марса та потужну українську ППО, яка збиває навіть НЛО.

Новий закон про мобілізацію: У Міноборони розповіли, що чекає на "обмежено придатних"

вівторок, 21 травень 2024, 0:30

Речник Міністерства оборони України, старший лейтенант Дмитро Лазуткін пояснив, що чекає на "обмежено придатних" після 18 травня - коли новий закон про мобілізацію вступив в силу. Про це він розповів в інформаційному дайджесті МОУ на Youtube-каналі. ...

Не всі та не у кожного: У кого й чому можуть забрати авто на потреби ЗСУ

вівторок, 21 травень 2024, 0:22

Згідно зі змінами, які запроваджуються новим законом про мобілізацію, тепер в Україні можуть безоплатно вилучати автомобілі в українців на потреби Збройних сил із матеріальним відшкодуванням після демобілізації. Однак забиратимуть авто не в усіх і за п...