Концерт українського співака у Швейцарії двічі зірвали росіяни (відео)

Концерт українського співака Артема Пивоварова, який мав відбутися у швейцарському місті Цюрих, двічі зірвали росіяни, інформують Патріоти України.

Як розповів в Instagram музикант, російські пропагандисти поширили брехню, що він нібито прихильник ультраправої ідеології. Пивоваров намагався зробити все можливе, аби концерт все ж таки відбувся, утім, його довелося перенести на осінь. Співак обіцяє, що зробить усе необхідне, аби нарешті провести подію.

"Ми зробили все можливе для того, щоб концерт у Цюриху все ж таки відбувся. Однак місцева влада та поліція заборонили проводити концерт і на новій локації. Ми не скасовуємо концерт, а переносимо його. Ми підключили всі ресурси, посольство, пресу, юристів, збиратимемо всі необхідні документи для того, щоб концерт відбувся, але пізніше, в осінньому турі. Ми продовжуватимемо боротися за правду!" – зазначив музикант.

Музикант вирішив не їхати зі Швейцарії, не потішивши своїх прихильників. Тож мініконцерт все ж таки відбувся, щоправда, імпровізований. Пивоваров зібрав фанів та заспівав просто на вулиці біля озера.

"Дякуємо, що прийшли! Ми музиканти з України! Ми тут, тому що наш концерт сьогодні скасовано місцевою владою та поліцією. Мене назвали нацистом! Сподіваюся, ви розумієте ситуацію в нашій країні! Ми маємо благодійну місію в ім'я України! Є різниця між українськими воїнами та нацистами! Вони захищають нашу країну! А не загарбують чужу! Але ми продовжуємо боротися за свою свободу всіма можливими способами", - наголосив артист.


У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...