"Копія просто... Клонували ви себе": Пономарьов порівняв себе в юності з 14-річним сином - схожість вразила всіх (фото)

Український естрадний співак і композитор Олександр Пономарьов опублікував архівне фото, на якому порівняв себе 14-річного із сином Сашком. Відповідний знімок з'явився на його сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Зірка заявив, що дитина дуже схожа на тата в 14 річному віці. "14-14! Мені і синові тут по 14 років! Схожі?" – поцікавився артист. Фанати теж відзначили неймовірну схожість: "Один в один", "Дуже схожі!", "Дійсно схожі", "Красені", "Малий теж сором'язливий?", "Копія просто", "Клонували ви себе...".

Коротко про знаменитість:

  • Олександр Пономарьов – український естрадний співак, композитор, актор, продюсер, автор пісень. Народний артист України.
  • Артист протягом 10 років зустрічався з дочкою українського композитора-пісняра і співака Миколи Мозгового Оленою. У пари з'явилося двоє дітей – дочка Євгенія і син Олександр Білоус (він пізніше взяв прізвище матері).
  • У 2006 році співак одружився з Вікторією Мартинюк, яка народила йому сина Олександра в 2007 році. У 2011 році їхній шлюб розпався.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...