Копперфілд би заплакав: Кілька ухилянтів відразу намагалися перетнути кордон у сховку мікроавтобуса (відео)

Державна прикордонна служба України повідомила, що викрила у вантажному відсіку мікроавтобуса чотирьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Про це йдеться в повідомленні пресслужби відомства, передають Патріоти України.

Військовослужбовці Чернівецького прикордонного загону разом з представниками військової контррозвідки СБУ отримали інформацію про можливий незаконний перетин кордону. За 300 метрів до державного кордону правоохоронці зупинили вантажний мікроавтобус.

Водій під час перевірки документів стверджував, що нічого не перевозить. Почавши проводити більш поглиблений обшук транспортного засобу, прикордонники виявили спеціально обладнаний сховок. У сховку справді не було вантажу, однак ховалися четверо чоловіків призовного віку.

Під час перевірки виявилося, що водій пообіцяв доставити «пасажирів» до Молдови за 4000 доларів США з кожного чоловіка. Всіх затриманих доставили до прикордонного підрозділу та склали протоколи про адміністративні правопорушення. Дії водія вже кваліфікували за ст. 332 ККУ Незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Йому загрожує від 3 до 5 років ув’язнення.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...