"Копу" знадобилась допомога медиків: У Києві жінка накинулася на поліцейського і побила його мітлою (відео)

У Києві відбулися розборки між жінкою і поліцейським. У результаті правоохоронець отримав удар по голові мітлою і відправився в лікарню, а агресивна дама була затримана. Відео з'явилося на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Невідомо чим саме ця дама так обурилася на правоохоронця, але під її рукою опинилася мітла, якою вона не скористалася за призначенням", - йдеться в повідомленні. Інцидент стався у дворі житлового будинку в Софіївській Борщагівці.

На кадрах видно, що розгнівана жінка в рожевому халаті йде в бік від поліцейського, потім вона бачить, що лежить на асфальті мітлу, підіймає її і завдає "копу" удар по голові. Правоохоронець хапається за голову і присідає, а дама повертається на лавочку до дитини, що сидить там.

У результаті лікарі діагностували у поліцейського струс мозку та гематому. А жінку затримали. Щодо "героїні" було відкрито кримінальне провадження за ст. 345 КК України.

Текст другої частини статті говорить: "Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків". Їй загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...