"Копи" дивом встигли: У Києві дівчина намагалась скоїти самогубство у прямому ефірі (фото)

У Києві 24-річна дівчина намагалась скоїти самогубство та транслювала це на відео у одній із соціальних мереж. Про це написала прес-служба патрульної поліції Києва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Днями за номером 102 зателефонувала громадянка та розповіла, що молода дівчина в мережі у прямому ефірі говорить про самогубство.

Заявниця розповіла патрульним, де, судячи з відео, може бути потерпіла. Поліцейські обстежили прибережну територію Кирилівського озера та в очереті виявили напівпритомну дівчину із саморобною петлею з електричного дроту.

Заступник командира роти Оболонського району Олександр Ясура та його напарник, лейтенант поліції Роман Черниш звільнили шию постраждалої від зашморгу та привели її до тями. Зазначається, що у громадянки були явні ознаки алкогольного сп’яніння, вони поводилась агресивно, зухвало, не реагувала на слова поліцейських.

Але інспекторам, використовуючи психологічні прийоми, вдалося заспокоїли дівчину. Після цього її передали медикам.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...