Копи гнали під 120 км/год.: У Харкові сталася ДТП за участю поліції (відео)

У Харкові сталася ДТП за участю поліцейських. Очевидці стверджують, що правоохоронці їхали на швидкості близько 120 км/год через перехрестя на червоне світло, використовуючи лише сині проблискові маячки без звукового сигналу. Відео після події опублікував Telegram-канал "ХС Харків", передають Патріоти України.

У повідомленні йдеться, що копи нібито намагалися вирішити питання з грошима, а потім склали протокол на правоохоронця, який не був за кермом.

Зіткнення сталося між двома автомобілями. За словами автора відео, машина поліції рухалася на швидкості близько 120 км/год, а друге авто тільки рушило і перетинало перехрестя. Водночас стверджується, що використовувалися лише сині проблискові маячки без звукового сигналу.

"Вдарили та втекли з місця ДТП, повернулися лише через 10 хвилин. Вийшли з машини та просили вирішити на місці (намагалися дати гроші). Почувши відповідь, що потрібно складати протокол – зателефонували начальству. Склали на якогось лівого копа (не того, який був за кермом)", – йдеться у повідомленні.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...