Коран, "Мухомор", годинниковий механізм і не тільки: Що знайшли вдома у казанського стрілка

Після стрілянини в казанській школі, де загинули вісім дітей і вчителька, у стрілка, 19-річного Ильназа Галявієва, були виявлені понад 400 патронів, ніж, а вдома у нього знайшли пляшку з настоянкою ліків "Мухомор", "Коран" та інші речі. Про це пише Telegram-канал Life shot, передають Патріоти України.

Правоохоронці знайшли у хлопця: напівавтоматичну рушницю "Хатсан", 445 патронів 12-го калібру, 29 гільз, ніж, 75 металевих гайок.
Крім того, слідчі провели обшук в його квартирі, де знайшли: п'ять упаковок селітри, пляшку з настоянкою ліків "Мухомор", одну упаковку силикагеля, алюмінієву пудру, ваги, годинниковий механізм, цвяхи, "Коран", деякі відеозаписи.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...