Корейський форвард за 10 хвилин увійшов в історію англійського футболу, але пишатися насправді нічим (відео)

У рамках 14-го туру АПЛ гранди видали неймовірну гру. Манчестер Сіті вдома не зміг втримати перемогу над Тоттенгемом — 3:3. На 6-й хвилині Сон Хин Мін вивів Тоттенгем уперед, проте вже за три хвилини він же відправив м’яч у свої ворота. На 31-й хвилині Манчестер Сіті вийшов уперед завдяки точному удару Фодена, інформують Патріоти України.

У другому таймі було забито ще три м’ячі. На 69-й хвилині рахунок зрівняв Ло Чельсо, а наприкінці гри команди обмінялися забитими м’ячами. За Манчестер Сіті забив Гріліш, а за Тоттенгем — Кулушевскі.

Зазначимо, що капітан шпор корейський нападник Сон Хин Мін став другим футболістом в історії АПЛ, який забив і в свої, і в чужі ворота протягом перших 10 хвилин матчу. Першим, кому підкорилося подібне «досягнення», був гравець Астон Вілли Гаррет Баррі. У 1999 році Баррі записав на свій рахунок гол і автогол на старті матчу з Чарльтоном.

Нагадаємо, що Манчестер Сіті зараз посідає третє місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 30 очок. Тоттенгем — п’ятий із 27 балами.

Манчестер Сіті - Тоттенхем — 3:3

Голи: Сон Хин Мін, 9 (автогол), Фоден, 31, Гріліш, 81 — Сон Хин Мін, 6, Ле Чельсо, 69, Кулушевскі, 90.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...