Королева Єлизавета в захваті від новини: Стало відомо, коли Меган Маркл народить другу дитину

Меган Маркл і принц Гаррі чекають другу дитину, термін вагітності герцогині досить солідний. Адже народити другого малюка вона повинна вже в кінці весни. Про це пише US Weekly, передають Патріоти України.

"Меган відмінно себе почуває, вона щаслива і здорова. Пара в захваті від того, що у Арчі з'явиться брат або сестра. Вони мріяли про те, щоб їхня сім'я стала більшою, - розповідає інсайдер. - Дитина повинна народитися в кінці весни".

За словами джерела, близького до пари, Меган і Гаррі дуже щасливі. Вони не поспішали ділитися радісною новиною, поки термін вагітності не становитиме ризику. Адже влітку 2020-го герцогиня Сассекська пережила викидень.

Первістку сімейства у травні виповниться 2 роки, але герцоги заявляють, що будуть виховувати дітей без нянь. А коли їм потрібно піти куди-небудь, до пари приїжджає мама Меган Дорія Регланд, яка живе неподалік.

Як повідомляє Reuters, 94-річна королева Єлизавета II прийшла в захват від радісної новини та привітала пару. Повідомляється, що "її Величність, герцог Единбурзький, принц Уельський і вся родина щасливі і бажають їм всього найкращого".

Зазначимо, що Меган і Гаррі разом з сином Арчі живуть з літа 2020 року на батьківщині актриси - в США. Вони оселилися в будинку в Монтесіто, Каліфорнія. Особняк коштує 15 мільйонів доларів, в ньому 9 спалень і 16 ванних.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...