Королівський експерт розповів, що Кейт Міддлтон мала план на випадок розриву з принцом Вільямом

Довгостроковою та головною метою Міддлтон було привести принца до вівтаря.

У своїй новій книзі Битва братів королівський експерт Роберт Лейсі стверджує, що у Кейт Міддлтон був «запасний план» на випадок, якщо у неї не складуться стосунки з наслідним принцом. Майбутні герцог і герцогиня Кембриджські познайомилися, бувши студентами Сент-Ендрюського університету, нагадують Патріоти України.

У 2007 році принц Вільям розірвав стосунки з Кетрін телефоном, коли вона працювала асистентом в лондонському магазині одягу Jigsaw. За словами експерта, старший син принца Чарльза, якому в той час було 25 років, «не хотів поспішати зі шлюбом».

«Довгостроковою та головною метою Міддлтон було привести принца до вівтаря. Але вона придумала ще й свій незалежний кар'єрний шлях в якості маскування. Ця тактика допомогла б її особистому та публічному іміджу. Існувала ймовірність того, що її можуть знову кинути. І виглядати покинутою вона не хотіла», — передає слова Лейсі The Sun.

За 9 років шлюбу у Кейт Міддлтон та принца Вільяма народилося троє дітей — принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...