"Коронавірус - лохотрон!": У Миколаєві група людей увірвалася в магазин і стверджувала, що COVID-19 немає (відео)

У неділю, 11 квітня, в Миколаєві в магазин в центрі міста увірвалися група людей, які розповідали, що коронавірусу (COVID-19) існує. Відео з подією опублікувало Facebook-співтовариство "Вартові Еспрессо". Люди були без захисних масок на обличчі і не захотіли їх одягати на вимогу адміністрації магазину, передають Патріоти України.

"Ковід-дисиденти ходили по супермаркету без масок, знімали реакцію людей на камери і розповідали, що коронавірус це брехня, а також вступали в конфлікт з адміністрацією магазину", – йдеться в повідомленні.

Група порушників представлялася журналістами. Однак на пропозицію проїхати до поліцейської дільниці для обговорення ситуації – відмовилися. Також один з чоловіків на камеру розповів, що він оскаржуватиме постанову Кабінету міністрів про введення карантину на території України в Окружному адміністративному суді Києва.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...