Коронавірус атакував з новою силою: У Києві можуть зупинити громадський транспорт

У Києві можуть закрити громадський транспорт. Це пов'язано з різким підвищенням захворюваності на коронавірус серед українців. За минулу добу COVID-19 інфікована рекордна кількість людей - 1109 осіб. Про можливе посилення карантину 26 червня на брифінгу розповів мер Києва Віталій Кличко, передають Патріоти України.

Зараз столична влада вже розглядають питання про повернення до суворих обмежень. За словами Кличка, кияни вже розслабилися і не хочуть дотримуватися карантину.

"Останнім часом епідеміологічна ситуація у столиці погіршилася. Ви самі бачите, скільки у нас нових випадків на добу. Обмеження були ослаблені, оскільки ми розуміємо, що бізнес повинен працювати, що людям треба заробляти. Що потрібно піднімати економіку. Але, на жаль, багато жителів столиці почали нехтувати елементарними правилами безпеки. Люди не надягають маски в громадському транспорті та громадських місцях, де найбільш високий ризик заразитися. Не дотримуються дистанції, збираються великими компаніями", - сказав Кличко.

Мер столиці ще раз зазначив, що коронавірус нікуди не зник. "Вірус не відступив. І якщо кількість хворих зростатиме, а кількість вільних ліжок у опорних лікарнях в найближчі дні істотно зменшиться, ми будемо змушені повернутися до суворих обмежень. В тому числі, і в роботі громадського транспорту. І, підкреслю, ми все ближче до такого рішення", - зазначив Віталій Кличко.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....