"Коронавірус доб'є медиків, які ще є!": Доктор Комаровський показав фото захисного костюма для українських лікарів

Кожен міський голова мав би особисто відвідати інфекційне відділення на підвладній йому території і оцінити якість засобів індивідуального захисту.
Євген Комаровський. Фото: скріншот з відео.

Відомий лікар Євген Комаровський обрушився з критикою на адресу української влади, яка халатно поставилася до проблеми коронавірусу і не забезпечила медиків необхідними засобами захисту. На своїй сторінці Facebook він опублікував скріншот звернення від одного з медичних працівників, передають Патріоти України.

Його автор поскаржився на те, що в лікарні доставили захисні костюми і респіратори жахливої якості, в яких неможливо захиститися від вірусу. "Коли все це скінчиться ви, може бути зрозумієте, що ні за які гроші не можна терміново накупити хороших лікарів і медсестер.

З необхідності захисту медпрацівників я зробив спробу давати поради, але оскільки реакції на це не було, відразу зрозумів, що радник для влади з мене не вийде. Решту попереджаю: коронавірус доб'є медиків, які ще є!"- пише Комаровський.

За словами лікаря, кожен міський голова повинен особисто відвідати інфекційне відділення на підвладній йому території і оцінити якість засобів індивідуального захисту. "Боже, як же я цих злодюг ненавиджу ..." - додав він.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...