Коронавірус головного мозгу: У Києві колишній міліціонер на Range Rover влаштував стрілянину, поранивши людину на дорозі

У Києві патрульні затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на Броварському проспекті, зазначають Патріоти України. Інцидент стався в суботу, 11 квітня, близько 21:00.

“Заявник повідомив, що водій автомобіля Range Rover вистрілив в його бік і пошкодив автомобіль”, – йдеться в повідомленні.

Стрілець влучив у вікно передньої двері автомобіля.

Range Rover, з якого стріляли, зупинили на мосту Патона. В салоні авто виявили зброю, оптичний приціл і ніж. Водія затримали. Слідчо-оперативна група, яка з’ясовує обставини події, вирішується питання щодо правової кваліфікації дій чоловіка.

Київ Оперативний опублікував розповідь одного з учасників інциденту.

«На вулиці Вербицького мою машину Audi і мене розстріляв невідомий мені чоловік, який рухався на автомобілі Range Rover (AA1110ME). Постріли здійснювалися з пневматичної рушниці. Дві кулі потрапили мені в голову, одна з яких – в обличчя. Я був госпіталізований в лікарню, де їх витягли.
Чоловіка затримали інспектори патрульної поліції і викликали СОГ, яким він дав пояснення, що стріляв через конфлікт на дорозі, хоча ніякого конфлікту не було. При огляді авто було знайдено ту ж гвинтівку», – розповів він.

За словами водія Audi, за кермом Range Rover знаходився колишній міліціонер.

«Прошу відгукнутися тих, хто бачив« конфлікт »або тих, хто бачив сам момент пострілів», – додав він.
COPY
    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...