Коронавірус "надихнув": В Альпах з'явився готель без стін і стель (фото)

Навряд чи десь ще в Швейцарських Альпах знайдеться місце для відпочинку, в якому так добре провітрюються кімнати.

Реальність коронавируса підіграє цієї ідеї, вважають її автори - швейцарські концептуальні художники, брати-близнюки Френк і Патрік Рікліни. В епоху пандемії коронавіруса не тільки кафе переселяються на свіже повітря, але і готельні номери. Про це пише Reuters, передають Патріоти України.

За словами братів-дизайнерів, навряд чи десь ще в Швейцарських Альпах знайдеться місце для відпочинку, в якому так добре провітрюються кімнати. Разом зі своїм партнером Даніелем Шарбоньє хлопці готові запустити сім пілотних номерів. Вони хочуть упевнитися, що затія має сенс.

Між ліжком і навколишнім ландшафтом немає жодних бар'єрів. Гості готелю відчуватимуть себе головними героями перформансу, який відбувається на тлі мальовничих пейзажів Східної Швейцарії і Ліхтенштейну. Мандрівники, які вирішать пожити в незвичайному готелі, повинні будуть заплатити за ніч 300 доларів США (або 295 швейцарських франків). У вартість входять послуги дворецького.

Проект Zero Real Estate ( «Нульова нерухомість»), за словами його творців, спрямований на розвиток нових підходів до гостинності в країні, яка відома «своїми розкішними гірськими і озерними курортами».

Брати Рікліни вважають, що за часів коронавірусної пандемії поява такого готелю актуальна, як ніколи раніше. Адже тут має місце справжнє соціальне дистанціювання. До слова, на випадок дощу для гостей продумані спеціальні резервні приміщення, де вони в будь-який момент можуть сховатися.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...