Коронавірус наробив біди: Син 90-річного Чапкіса розповів про стан хореографа після госпіталізації

Син 90-річного українського хореографа Григорія Чапкіса, який раніше потрапив до лікарні з двостороннім запаленням легенів, Грег, заявив, що його батька виписали з медичного закладу. Про це він повідомив на особистій сторінці в Instagram. За словами чоловіка, зараз стан артиста покращився і він перебуває вдома.

"Вчора мені повідомили, що батько повернувся додому і почувається набагато краще. Я відчуваю значне полегшення і так щасливий, що він вдома. Дякую всім за підтримку, ваші молитви так багато значать для мене і моєї родини", – написав Чапкіс-молодший.

Нагадаємо, що Григорій Чапкіс потрапив до лікарні 19 грудня. Хореограф відразу ж здав тест на коронавірус і через два дні отримав негативний результат. Пізніше лікарі діагностували у нього двостороннє запалення легенів.


На Закарпатті священнику УПЦ МП заборонили у служінні через... демонстрацію статевих органів

четвер, 16 травень 2024, 22:52

Днями у Мережі з'явилися відео, де священник Свято-Георгіївського "Кривського" чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП Віктор Шпілька демонстрував статеві органи, передають Патріоти України. Після розголосу в соцмережі та суспільного резонансу в ...

У Львові солдат застрелив полковника

четвер, 16 травень 2024, 21:41

У Львові Личаківський районний суд засудив старшого солдата за випадкове вбивство полковника. Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень, передають Патріоти України. Трагічний інцидент стався у листопаді 2022 року на території однієї з військових ...